Aankoop

Deskundig en betrouwbaar advies bij de aankoop van uw (nieuwe) woning!

Volledige aankoopservice vanaf € 995,– exclusief btw.

Heeft u een woning op het oog heeft, maar wilt u wellicht antwoord op allerlei vragen, zoals:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Zijn er bouwkundige gebreken?
  • Hoe is het juridisch geregeld?
  • Welke voorwaarden moet ik stellen?

Op dergelijke en andere vragen kunnen wij u een antwoord geven en kunnen u voor een concurrerend tarief begeleiden bij de aankoop van een woning.

Onze werkzaamheden bij aankoop bestaan uit het bezichtigen met u van de door u geselecteerde woning(en), waarbij wij de woning uitvoering zullen inspecteren. Aansluitend aan de bezichtigen zullen wij u uitvoering in kennis stellen van onze bevindingen. Als het geheel aan uw wensen voldoet zullen wij vervolgens namens u de onderhandelingen met de verkoper opstarten, waarbij wij alle relevante uitgangspunten in de onderhandelingen zullen laten meewegen.

Nadat er overeenstemming is zullen wij er voor zorg dragen dat alle besproken punten in de koopovereenkomst naar voren zullen komen. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden bij het zoeken naar een hypotheekadviseur en/of bouwkundig keurder, indien dit eventueel in verband met de ontbindende voorwaarden is gewenst c.q. vereist.

Als uiteindelijk de hele koop is gesloten zullen wij u begeleiden bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris. Vanzelfsprekend zijn wij u ook nadien van hulp, als dit achteraf nodig blijkt te zijn.

Woningaanbod

Bekijk ons uitgebreide overzicht van woningen

Actueel woningaanbod

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuwe aanbod

Direct inschrijven